.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

<<    1   2  BINNENKORT
James Oesi solo in Theater Vrijburcht [za 9 dec]
De Zuid-Afrikaanse contrabassist James Oesi laat horen hoe prachtig Bach op contrabas kan zijn! Sinds 2009 is Oesi een bekend gezicht in de klassieke en moderne muziekwereld. Hij is regelmatig te horen op NPO Radio 1 en 4, was als solist te gast bij Podium Witteman en Vrije Geluiden en speelde in oa. het Concertgebouw en Grachtenfestival.
Meer info | Zie video
Amsterdam, Theater Vrijburcht
Aanvang: 20:30   Entree: €10,-


Speeddate Amsterdam 20-35 jaar [di 12 dec]
Ben jij single en wil je andere leuke singles ontmoeten? Kom dan speeddaten bij SingleSpeeddate.nl! Op 12 december organiseren wij namelijk een gezellige speeddate voor singles tussen 20-35 jaar. De speeddate vindt plaats bij Ox & Bucks. We hebben hier een apart gedeelte gereserveerd.
Meer info
SingleSpeeddate.nl - Ox & Bucks
Aanvang: 19:30   Entree: €30,-


Kamerkoor JIP | Home of the light [za 16 dec]
Kamerkoor JIP deinst er niet voor terug om met muziek originele, actuele thema’s bespreekbaar te maken. Met een programma dat geheel bestaat uit werken van vrouwelijke componisten uit Noord-Europa en de Verenigde Staten zet Kamerkoor JIP een kerstprogramma neer rondom de thema’s vrouwelijkheid, geboorte, licht en duisternis.
Meer info | Zie video
Oosterkerk
Aanvang: 20:15   Entree: €12,-


OGGI č NATO [za 16 dec]
Een gloedvol Italiaans (kerst)concert! Om de donkere dagen te verlichten: bijzondere kerstmuziek uit Sardinië, Sicilië, Corsica en het vasteland van Italië. Daarnaast sfeervolle liederen uit de madrigalenkomedie L’Amfiparnaso van Vecchi. En prachtige stukken van Monteverdi, Luzzaschi, Gabrieli, Verdi en Pizzetti.
Meer info
Amsterdam, Engelse Kerk
Aanvang: 20:15   Entree: Divers   Voorverkoop: 12


Speeddate Amsterdam 30-45 jaar [di 19 dec]
Ben jij single en wil je andere leuke singles ontmoeten? Kom dan speeddaten bij SingleSpeeddate.nl! Op 19 december organiseren wij namelijk een gezellige speeddate voor singles tussen 30-45 jaar. De speeddate vindt plaats bij Ox & Bucks. We hebben hier een apart gedeelte gereserveerd.
Meer info
SingleSpeeddate.nl - Ox & Bucks
Aanvang: 19:30   Entree: €30,-

<<    1   2