In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vijaya -

Geldersekade 23, Amsterdam
Indiaas en Indonesisch
Vijaya. Indiaas & Indionesisch Restaurant Vijaya al jaren bekend in Amsterdam. Bij restaurant Vijaya ruik je de heerlijke geuren van Azie en zijn de vele kleur- en smaakvolle curries , tandoories en vegetarische gerecheten een genot voor je smaakpupillen. Sinds kort is de menukaart uitgebreid met authentieke Indonesische gerechten en rijstafels.

De vriendelijke bediening zorgt ervoor dat de gasten altijd eenontspannen en fijne avond hebben. In het weekend zijn soms ook gezellige muziek en dans optredens door verschillende artiesten... Organissert u een grote feest,catering wilt ( tot max. 2000 personen) of heeft u geen zin om te koken vanavond , wij bezorgen aan huis ....... en cateren over heel Nederland , Belgie en Duitsland.
Keuken & kaart. Vele kleurrijke- en smaakvolle curries , tandoories en vegetarische gerecheten. Sinds kort is de menukaart uitgebreid met authentieke Indonesische gerechten en rijstafels.
Telefoon: (020)4205225
Website: http://www.vijaya.nl

Vijaya, Geldersekade 23, Amsterdam
16.00 uur tot 22.30 uur