In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Syriana -

Akersluis 8, Amsterdam
Syrisch, Libanees, Internationaal
Syriana. Laat u culinair verwennen in restaurant Syriana en geniet van het nieuwe 3-gangen keuzemenu of van de unieke Arabische high-tea. De Arabische ornamenten, de kleurrijke tegelmozaïeken en de authentieke meubels uit het mystieke Mesopotamië laten niets aan uw verbeelding over. Arabische (live)muziek en een onverwachte bellydance show maken het plaatje compleet. Ontspannen waant u zich in een compleet andere wereld. Om uw bezoek aan Syriana geheel in Arabische stijl af te sluiten, loopt u na afloop bij Club Lounge Syriana Deluxe binnen voor een zoete waterpijp en een exotische cocktail.
Geschiedenis. U hoeft niet ver te gaan om de rijkdommen van het Midden Oosten te ontdekken; Syriana brengt de traditionele Midden-Oosterse gerechten, de eeuwenoude cultuur en de gastvrijheid naar u toe. Het prachtige pand van Syriana werd in 2008 door Dhr. Samir Makdsi Elias omgetoverd tot een sprookjesachtige omgeving zoals we die kennen uit ‘1001 nachten’. Een droom werd werkelijkheid en sindsdien draait Syriana op de inzet en de passie van de familie Makdsi Elias. En dat is te voelen zodra u binnen stapt, een informele, warme, Oosterse omgeving doet u wanen in Arabische sferen.
Sfeer & interieur. U hoeft niet ver weg te gaan om de rijkdommen van het Midden Oosten te ontdekken; Syriana brengt de traditionele Midden Oosterse gerechten, de eeuwenoude cultuur en de gastvrijheid naar u toe. De Arabische ornamenten, de kleurrijke tegelmozaïeken en de authentieke meubels uit het mystieke Mesopotamië laten niets aan uw verbeelding over. Arabische (live)muziek en een onverwachte bellydance show maken het plaatje compleet. Een informele, warme, Oosterse omgeving doet u wanen in Arabische sferen.
Keuken & kaart. 3-gangen keuzemenu, All you can eat Arabische tapas, Arabische high tea.
Telefoon: 020-6690933
Website: http://http://www.syriana.nl

Syriana, Akersluis 8, Amsterdam
12.00 - 22.00 uur