- Srikandi -

Stadhouderskade 31, Amsterdam
Indonesisch
Srikandi. In dit restaurant kan je genieten van uitgebreide staaltjes van de Indonesisch kookkunst. Variërend van een verfijnde rijsttafel tot een vegetarisch menu zijn culinaire hoogtepunten uit het land van Gordel van Smaragd, is hier gevangen in het hart van Amsterdam; Srikandi neemt je mee op een exotisch culinaire trip door Indonesische archipel.
Sfeer & interieur. Naast de kookunst tref je ook nog meerdere kunstvormen aan; handwerk en schilderkunst, alsmede de kunst van muziek en dat vanzelfsprekend allemaal authentiek Indonesisch! Dus dubbel genieten voor de kunstliefhebber, de liefde voor het vak en de persoonlijke benadering geven dit knusse Restaurant een bijzondere uitstraling.

Comfort zonder kapsones" aldus de bekende culinaire journalist Johannes van Dam,wij zijn benieuwd wat u oordeel is over onze restaurant...
Keuken & kaart. De Rijsttafel is door de Nederlanders ontdekt tijdens de koloniale era in Indonesië. Het woord betekent "eenvoudig rijstlijst". Het schildert de oude traditie van het hebben van rijst af die door een verscheidenheid van heerlijke schotels wordt omringd, die op dezelfde lijst voor een speciale gelegenheid wordt voorbereid. Srikandi brengt u de rijsttafel-traditie zodat u de delicatessen van onze authentieke Indonesische schotels kunt ervaren.Het wordt sterk aanbevolen voor uw eerste ervaring met de Indonesische keuken. De twee dienbladen met heerlijke gerechten worden één na een andere opgediend. Een bezoek naar Srikandi is een ontdekking van het verleden.
Telefoon: 020-6640408
Website: http://www.srikandi.nl/nl/informatie.html

Srikandi, Stadhouderskade 31, Amsterdam
17:00 - 22:00 uur