In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Castro, Tapasbar -

Koninginneweg 212, Amsterdam
Tapas, Spaans
Castro, Tapasbar. Het sterke internationale karakter van het restaurant is duidelijk te proeven. Spaanse koks zorgen voor fijne en smaakvolle gerechten die altijd dagvers zijn bij Tapasbar Castro.
Geschiedenis. Tapasbar Castro is tien jaar geleden opgezet door Goran Georgievski. De passievolle en gedreven Goran doet er alles aan om het de klant het naar de zin te maken. Als gastheer en persoonlijkheid is hij uniek in zijn soort.
Sfeer & interieur. Het prachtige pand telt ongeveer 70 zitplaatsen beneden en 30 boven. Daarnaast is het restaurant erg stijlvol en warm ingericht zodat iedereen zich er direct thuis voelt. Ook biedt het terras de mogelijkheid heerlijke zomeravonden te beleven.
Keuken & kaart. Overheerlijke Tapas en Spaanse gerechten
Telefoon: 020-6731813
Website: http://www.tapasbarcastro.nl

Castro, Tapasbar, Koninginneweg 212, Amsterdam
zo t/m do 17:00 tot 0:00 / vr en za 17:00 tot 01:00