In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Casa di David -

Singel 426, Amsterdam
Italiaans
Casa di David. De originele Italiaanse keuken aan de Amsterdamse grachten
Geschiedenis. Italiaans restaurant Casa di David opende ruim 35 jaar geleden haar deuren. Met verse ingrediënten, handgemaakte pasta's en brood en pizza’s uit de eigen houtvuuroven veroverde restaurant Casa di David het hart van haar gasten. Nog altijd kunt u bij Casa di David terecht voor de originele Italiaanse keuken.
Sfeer & interieur. In het sfeervolle restaurant – fraai gelegen in een grachtenpand in het centrum van Amsterdam – neemt de karakteristieke houtvuuroven een belangrijke plaats in. U wordt er op Italiaanse wijze gastvrij ontvangen.
Keuken & kaart. De uitgebreide kaart bevat specialiteiten uit diverse Italiaanse regio’s. Daarnaast zijn er diverse groepsmenu’s beschikbaar en heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart.
Telefoon: 0206245093
Website: http://www.casadidavid.com

Casa di David, Singel 426, Amsterdam
17.00 – 23.00 uur