In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bijlmer Parktheater -

Anton de Komplein 240, Amsterdam
Bijlmer Parktheater. Amsterdam is een nieuw kleurrijk theater rijker waar je kunt genieten van circus-, theater- en dansvoorstellingen, muziekconcerten, jeugd- en familievoorstellingen, cabaret en festivals. Naast professionele voorstellingen uit binnen- en buitenland, staan er voorstellingen van jonge makers en groepen uit Zuidoost. Ook voor actieve kunstbeoefening is er volop ruimte en biedt het Bijlmer Parktheater een podium aan jonge makers die willen experimenteren. De vier initiatiefnemers zijn Jeugdtheaterschool Zuidoost, Circus Elleboog, Theater Krater aangevuld en de 5 o’clock class.
Sfeer & interieur. Met zijn vorm en materiaalgebruik is het theater een markant gebouw. De basisvorm is een ellips, waarbij de verdiepingen licht verspringen ten opzichte van de begane grond. De gevel bestaat uit een combinatie van houten lamellen en stalen golfplaten, wat het gebouw een vloeiende en dynamische uitstraling geeft. De glazen omloop rondom de grote zaal zorgt voor een aangename, ruime lichtinval. De lay-out van de zaal is flexibel, zodat voorzien wordt in de verschillende behoeften van de gebruikers. In de grote zaal met 277 stoelen kan geschoven worden met coulissen, en de in- en uitschuifbare tribunes kunnen in zowel circus- als theateropstelling worden geplaatst. Naast de grote zaal beschikt het theater over een ruime foyer, studio's, vergaderruimtes en kantoren.

Ook de omgeving werkt mee om het theater te laten schitteren. Gelegen aan het water met uitzicht op het Bijlmerpark is het een plek om te genieten, inspiratie op te doen, te leren, te onthaasten of te verwonderen. Kortom jouw plek!
Telefoon: 020-3113933
Website: http://http://www.bijlmerparktheater.nl

Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, Amsterdam